joi, 18 decembrie 2014

Tăieței de casă



Tăieței de casă

        
Ingrediente:
  •  (un ou întreg +un gălbenuș) sau (două gălbenușuri);
  •  o picătură de apă;
  •  un praf de sare;
  • făină cât cuprinde.
Preparare:

  • Se pregătește un aluat din toate ingredientele și se lasă timp de zece minute într-un prosop.


  • Se întinde o foaie cât mai subțire.

  •  Se taie foaia de aluat în fâșii, apoi, pe un tocător se taie tăiețeii cât mai subțiri.






  • Pe o foaie albă sau foaie de copt de așează tăiețeii de casă și vor fi folosiți la ciorbă sau supă.


                                   

Atenție: Ouăle de țară sunt din gospodăria soacrei mele, din localitatea Todireni, județul Botoșani și au fost trimise prin FanVasilicăExpres!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.