joi, 18 decembrie 2014

Ciorbă de pui de țară cu tăieței de casă


Ciorbă de pui de țară cu tăieței de casă


Ingrediente:
  •  bucăți de carne de pui (jumătate dintr-un pui mediu);
  • legume (ceapă sau praz, ardei capia roșu și verde, țelină, morcov, păstârnac, rădăcină de pătrunjel, leuștean și pătrunjel verde);
  • tăieței de casă;
  • borș pregătit în casă;
  • condimente (sare și piper).
Preparare:

  • După ce se taie carnea în bucăți acceptabile, se spală și se pune la fiert.  
  • Se ia spuma ori de câte ori este nevoie.


  • Se taie legumele cubulețe sau se folosește o răzătoare.





















  • Când carnea este aproape fiartă se pune ceapa sau prazul și legumele tocate.
  • Se condimentează cu sare și piper după gust.
  •  După ce au fiert și legumele se pune borșul și se acrește după gust.
  •   Când începe să fiarbă, se pun și tăiețeii de casă.


  • După ce se ia ciorba de pe foc, în aproximativ 10 minute se adaugă verdeața tocată mărunt.
  • Ciorba se mai lasă la fiert 5-6 minute.








  • Poftă bună!





    Atenție: Puiul este din gospodăria soacrei mele, din localitatea Todireni, județul Botoșani și a fost trimis prin FanVasilicăExpres!

    4 comentarii :

    1. Fan Vasilica poate livra si pentru altii? :))))

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. FanVasilica livreaza la cerere, daca doriti va pun in contact cu el!

        Ștergere
    2. Daca esti cuminte...poate iti aduce Mos Craciun !!

      RăspundețiȘtergere
    3. Rectific! Numele distribuitorului de produse de la țară este "FanVasilicaExpres"!

      RăspundețiȘtergere

    Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.