Pate de casă
din ficat de pui
Ingrediente:
- o caserolă de ficat de pui, aproximativ 500 grame;
- două cepe roșii;
- jumătate de pachet de unt de o calitate superioară;
- condimente (sare și piper).
Preparare:
- Se curăță ficățelul, se spală și se pune la fiert împreună cu cele două cepe tăiate.
- După ce a fiert se strecoară și se păstrează o parte din zeamă.
- Într-un bol se pune la mixat ficatul și ceapa fiartă, untul, sare și piper, după gust.
- Din când în când se mai adaugă și puțină zeamă, pentru a se forma o pastă consistentă.
- Se pune pasta obținută într-un bol și se lasă la rece.
- Se servește cu pâine făcută în casă.
Poftă bună!
Atenție:
FanVasilicăExpres se află în concediu. Vă
rog frumos să nu-l contactați în această perioadă!
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu
Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.