duminică, 21 decembrie 2014

Pate de casă din ficat de pui

Pate de casă din ficat de pui



Ingrediente:
  • o caserolă de ficat de pui, aproximativ 500 grame;
  • două cepe roșii;
  • jumătate de pachet de unt de o calitate superioară;
  • condimente (sare și piper).
Preparare:

  •  Se curăță ficățelul, se spală și se pune la fiert împreună cu cele două cepe tăiate.
  • După ce a fiert se strecoară și se păstrează o parte din zeamă.



  • Într-un bol se pune la mixat ficatul și ceapa fiartă, untul, sare și piper, după gust.
  • Din când în când se mai adaugă și puțină zeamă, pentru a se forma o pastă consistentă.


  • Se pune pasta obținută într-un bol și se lasă la rece.
  • Se servește cu pâine făcută în casă.

Poftă bună!


Atenție:

FanVasilicăExpres se află în concediu. Vă rog frumos să nu-l contactați în această perioadă!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.