sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Suc natural de afine și struguri negri


Suc natural de afine și struguri negri


Bucatarinweekend.blogspot.ro vă recomandă sucul natural de afine și struguri negri. Acest suc preparat în casă vă va ajuta să fiți în formă, plini de energie, mai sănătoși și împreună cu 30 de minute de mers pe jos, în fiecare zi, va fi benefic pentru reducerea stresului.

Afinele, „fructe de leac” conțin antioxidanți, flavonoide, substanțe importante precum vitamina C, vitamina E, vitamina A și vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc, fosfor, fier, şase derivaţi azotaţi ai acidului benzoic și derivaţi hidrochinonici.
Sunt un antidot puternic al îmbătrânirii precoce, păstrează sănătatea vederii, scad riscul dezvoltării bolilor de inimă și ficat, asigură buna funcționare a tiroidei, a tractului urinar și mențin sănătatea creierului.
Strugurii sunt bogați în antioxidanți, polifenolici, vitamine și minerale.
Sucul de struguri negri, „băutura zeilor” este benefic pentru tratarea astmului, migrenelor, constipației, indigestiei, oboselii, previne bolile cardiovasculare, cancerul de sân și boala Alzheimer.

Preparare:
·         Fructele proaspete sau congelate se spală foarte bine și se lasă să se dezghețe.
·     Se introduc în storcătorul de fructe și se obține un suc vâscos, ce poate fi consumat din acest moment, neîndulcit.

·         Se adaugă două lingurițe de miere de albine și se amestecă până se omogenizează.
·         Se poate fluidiza cu apă minerală, după preferințe.




Poftă bună!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.