luni, 19 ianuarie 2015

Chiftele din carne de gâscă

Chiftele din carne de gâscă



Ingrediente:
  • un piept de gâscă, aproximativ 800 grame;
  • doi cartofi, doi - trei morcovi, o rădăcină de păstârnac, o țelină;
  • două cepe, o bucată de praz și 10 – 15 căței de usturoi;
  • două – trei ouă;
  • condimente (sare și piper).


Preparare:
·         Se spală carnea de gâscă și se pune la scurs.
·         Cartofii, morcovii, rădăcina de păstârnac și țelina se fierb.
·         După ce au fiert legumele se lasă să se răcească puțin.
·         Carnea de gâscă se toacă împreună cu ceapa, prazul, usturoiul și legumele răcite.
·         Se amestecă ingredientele împreună cu ouăle, sarea și piperul.
·         Compoziția astfel pregătită se lasă la frigider câteva ore sau de pe o zi pe alta.
·         Se modelează chiftelele prin făină de grâu și se prăjesc în ulei încins.
Poftă bună!

Atenție: FanVasilicăExpres începe munca de săptămâna viitoare. Puteți să-l contactați în următoarea perioadă!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.