Chiftele din
carne de gâscă
Ingrediente:
- un piept de gâscă, aproximativ 800 grame;
- doi cartofi, doi - trei morcovi, o rădăcină de păstârnac, o țelină;
- două cepe, o bucată de praz și 10 – 15 căței de usturoi;
- două – trei ouă;
- condimente (sare și piper).
Preparare:
·
Se spală carnea de gâscă și se pune la
scurs.
·
Cartofii, morcovii, rădăcina de
păstârnac și țelina se fierb.
·
După ce au fiert legumele se lasă să se
răcească puțin.
·
Carnea de gâscă se toacă împreună cu
ceapa, prazul, usturoiul și legumele răcite.
·
Se amestecă ingredientele împreună cu
ouăle, sarea și piperul.
·
Compoziția astfel pregătită se lasă la
frigider câteva ore sau de pe o zi pe alta.
·
Se modelează chiftelele prin făină de
grâu și se prăjesc în ulei încins.
Poftă bună!
Atenție: FanVasilicăExpres începe munca de săptămâna
viitoare. Puteți să-l contactați în următoarea perioadă!
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu
Dacă formulați întrebări vă voi răspunde în cel mai scurt timp.